TW Classic 2017

Saturday 24 june
Werchter festivalpark

TW Classic rockt stevig in 2017!

TW Classic rockt stevig in 2017!

Met Guns N’ Roses heeft TW Classic een geweldige headliner gestrikt voor zijn editie 2017. Ook de rest van het programma rockt. Net bevestigd zijn: Fleddy Melculy, Channel Zero, Wolfmother en The Pretenders.

Fleddy Melculy opent TW Classic 2017. Geweldige metal van eigen bodem met bovendien veel humor. Debuut "Helgië" kwam vorig jaar ineens binnen op #2 in de Ultratop. Meer straf en steeds steengoed van hier: Channel Zero! Hun reünie van enkele jaren terug groeide uit tot een begin van weer veel meer. Ook het Australische powertrio Wolfmother staat op TW Classic. Inspiratie halen ze bij de hardrockpioniers. Hun sound is fris en hedendaags. Na dertig jaar keren The Pretenders terug naar Werchter. Niemand rockt steviger dan Chrissie Hynde. De frontvrouw imponeert. De sound is herkenbaar. De nukkige nummers meezingbaar. De hits ontelbaar. Guns N’ Roses sluiten TW Classic af. Zelden heeft de muziekgeschiedenis zo’n hallucinante combinatie van talent, succes en wilde verhalen opgeleverd. Guns N’ Roses is geen groep maar een fenomeen. Guns N’ Roses speelt in haar beste bezetting en is in grootse doen. Het concert is bij voorbaat al memorabel.

TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De teller verkochte tickets staat al op 47.500. Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop. De limited edition Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht.

Tweets via #TWC17

Er zijn momenteel geen tweets beschikbaar.