TW Classic 2017

Saturday 24 june
Werchter festivalpark

Met de auto of moto

Wie met de auto reist volgt een route afhankelijk van de herkomst. Op die manier wordt het verkeer meer gespreid en zullen er minder files zijn. Belangrijk: volg de bewegwijzering, vertrouw niet op je GPS. Meer info over de te volgen routes volgt.

Rondom het festivalterrein liggen een tiental parkings. Allen op wandelafstand van het festivalterrein. De parkings worden ingedeeld in 3 zones (A, B en C). Het parkeren van je wagen kost 15 euro.

Kiss & ride

Voor wie in de buurt van Werchter woont, zijn er ook enkele kiss & ride-zones in de nabije omgeving. Je kan hier enkel even halt houden om in- en uit te stappen. Parkeren aan de kiss & ride zone mag niet. Hou er rekening mee dat de kiss & ride zones in op bepaalde momenten filegevoelig gebied gelegen zijn.

  • Zone B: Kapelstraat – Rotselaar
  • Zone C: Tremelobaan – Werchter

Met de moto

Er is een bewaakte parking voor moto's. Het parkeren van je moto kost 10 euro. Belangrijk: je krijgt een parkingkaart als betalingsbewijs. Hou je betalingsbewijs goed bij, want wanneer je de parking verlaat kan je achteraf gratis weer parkeren met die kaart op dezelfde motoparking.

Met de touringcar

Reis je in groep? Hebben jullie een bus ingelegd? Deze kan gratis geparkeerd worden op de Tremelobaan in Werchter. Om zeker te zijn van een plaats, en voor een gedetailleerde wegbeschrijving, dien je wel een plaatsje voor de bus te reserveren via werchter@sceltamobility.be.