TW Classic 2017

Saturday 24 june
Werchter festivalpark

Met de bus

Net als de vorige jaren, zal het NMBS-station van Leuven het knooppunt zijn van het openbaar vervoer. Tussen het station van Leuven en het festivalterrein van Werchter wordt door De Lijn een snelle, doorlopende busdienst voorzien. De bussen rijden in een lus tussen Leuven Station en Werchter. Ze volgen een speciaal traject. Een rit duurt amper 15 minuten.

Wanneer u richting de festivalweide gaat, kunt u opstappen aan het station van Leuven vanaf 10 uur ’s morgens. De bussen rijden doorlopend tot 20 uur ’s avonds. Wanneer u terug huiswaarts keert kan dit vanaf 22 uur ’s avonds tot een uur na het einde van het laatste concert.

Een heen- en terugreis voor de pendelbus vanuit en naar Leuven kost €7 per persoon. Reis je met een e-treinbiljet TW Classic, dan is de pendelbus inbegrepen in de prijs van je e-treinticket.

Met de touringcar

Leg je met vrienden een bus in naar Werchter? Meld je dan vooraf aan via werchter@sceltamobility.be. We bezorgen je een gedetailleerde wegbeschrijving en we reserveren een parkeerplaats voor de bus.