TW Classic 2017

Saturday 24 june
Werchter festivalpark

Eten en drinken

Het aanbod eten is zeer gevarieerd. Er is voor elk wat wils. Er zijn gezonde salades, oesters, lekkere pasta’s, oosterse schotels, premium burgers, knapperige belegde broodjes, wraps, wok, gezonde smoothies, fruit en meer. Er is vegetarisch en glutenvrij. Aan de drankstanden - verspreid over het hele festivalterrein - worden bier en frisdranken geschonken. Gespecialiseerde standen bieden ook koffie, melk, fruitsappen, wijn en schuimwijn aan.

Voor de 3de keer op TW Classic: Let’s Meat. Er worden steaks van topkwaliteit geserveerd, met lekkere sausjes, salade en verse friet. Nieuw op het menu: gegrilde kip. Eveneens geserveerd met diezelfde lekkere salade, friet en sausjes. Ook Jeroen Meus is opnieuw aanwezig met Würst.

We krijgen veel vragen van festivalgangers die willen weten waar ze lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch of veganistisch kunnen eten. Eenvoudige symbolen op de bâches aan de eetstanden aangebracht, maken dit makkelijk te lokaliseren.

Vegetarian
 
Vegan
 
Gluten Free
 
Lactose Free
 

Ter info, niet onbelangrijk: Alcoholische dranken mogen niet geschonken, aangeboden of verkocht worden aan jongeren onder de 16 jaar. Dat stelt de Belgische wetgeving. Ben je ouder dan 16, weet dan dat je geen alcoholische drankjes mag kopen voor of aanbieden aan min 16-jarigen.

Je betaalt aan de drank- en eetstanden uitsluitend met drank/eet-bonnen. Deze bonnen kan je aankopen aan de bonnenkassa’s. Je betaalt daar bij voorkeur elektronisch.

Good to know: 1 drankbon is goed voor 50cl Spa Reine. Omdat we het belangrijk vinden dat festivalgangers voldoende water drinken. Bij warm weer raden we trouwens aan extra veel water te consumeren. Er is altijd gratis drinkwater verkrijgbaar in het Festivalpark. Kraantjes met drinkwater bevinden zich aan alle sanitaire blokken.