TW Classic 2017

Saturday 24 june
Werchter festivalpark

Betaalwijzen

Betaling met kredietkaart of Maestro

Nadat je de kaart van je keuze geselecteerd hebt (Visa, MasterCard, American Express of Bancontact/Maestro) geef je het nummer van je bankkaart, de vervaldatum en het cryptogram in. Voor de beveiliging van je persoonlijke gegevens tijdens de bankverrichting, doet Ticketmaster een beroep op het crypto-procédé SSL, dat de vertrouwelijkheid van je bankgegevens verzekert. Zo wordt het, op het moment van de ingave en tijdens de transfer via internet, onmogelijk om ze te lezen. Ticketmaster accepteert VISA, MasterCard, American Express en Bancontact/Maestro. Levering van het e-ticket gebeurt via e-mail, meteen na betaling.

Betaling via iDeal

Kies iDEAL als betaalmethode, selecteer vervolgens de bank waar je jouw bankzaken online regelt. Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank. De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld. Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed. Je ontvangt een bevestiging van jouw bank. Je keert terug naar de Ticketmaster-pagina voor bevestiging. Levering van het e-ticket gebeurt via e-mail meteen na betaling.

Betaling via overschrijving

De aankoop van tickets kan via overschrijving geregeld worden. Bestel en kies voor overschrijving als betaalwijze. Je tickets worden dan gedurende 5 werkdagen gereserveerd, in afwachting van je betaling bij Ticketmaster. Levering van het e-ticket gebeurt na ontvangst van de betaling via e-mail.

Als de termijn tussen de reserveringsdatum van het ticket en de datum van het evenement minder dan 10 dagen bedraagt, kan er niet meer via overschrijving betaald worden. Enkel betaling met creditcard (Visa/MasterCard/American Express) en Bancontact/Maestro is dan nog mogelijk. Betalen via overschrijving (via IBAN) is enkel beschikbaar voor wie in Europa resideert.

Belangrijk:

Betalen via IBAN overschrijving en Bancontact/Maestro is gratis. Een fee berekend op het totaal te betalen bedrag van de bestelling wordt aangerekend door Ticketmaster voor betalingen met credit card (Visa, MasterCard, American Express). Een fee van 0,50 euro wordt aangerekend door Ticketmaster voor betalingen via iDeal.