TW Classic 2017

Saturday 24 june
Werchter festivalpark

Speciale tickets voor het rolstoelpodium

Personen met een handicap dienen voor TW Classic speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets zijn inmiddels uitverkocht. Inschrijven voor de wachtlijst kan door dit formulier in te vullen.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 91 euro (inclusief 4,5 euro reservatiekosten + 1,5 euro mobiliteitsbijdrage*) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, …) vooraf aan te vragen door dit inschrijvingsformulier in te vullen.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 1 juni 2017!

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 / 22 31 93.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u hier.

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij twclassic@inter.vlaanderen.

(*)Ticketprijzen inclusief 4,5 euro servicekosten en 1,5 euro mobiliteitsbijdrage. Betalen via IBAN overschrijving, Bancontact en Maestro is gratis. Een fee berekend op het totaal te betalen bedrag van de bestelling wordt aangerekend door Ticketmaster voor betalingen met credit card (Visa, Mastercard). Een fee van 0,50 euro wordt aangerekend door Ticketmaster voor betalingen via iDeal.