See you in 2022! // TW Classic
See you in 2022! // TW Classic

FAQ

Waarom wordt TW Classic naar 2022 uitgesteld?

Graag verwijzen we je naar dit blogbericht.

Wanneer zal TW Classic in 2022 plaatsvinden?

Er is nog geen datum gekend voor TW Classic 2022. Van zodra deze geprikt is, brengen we je op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Zal TW Classic 2022 dezelfde line up hebben als in 2020?

De programmatoren van TW Classic zijn in onderhandelingsmodus. Hun doel: een geweldige line-up voor 2022 samenstellen. Je hoort daar binnenkort meer over. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Wat met de voor TW Classic 2020 aangekochte tickets? Worden deze terugbetaald?

De (Belgische) minister van Economie en consumentenzaken heeft maatregelen getroffen voor de hele live muzieksector. Uitzonderlijk en onder strikte voorwaarden kan een krediet toegekend worden in plaats van een terugbetaling. Een maatregel die zowel de consument beschermt maar evengoed de impact van de huidige crisis voor de organisatoren beperkt.

In concreto betekent dit dat een krediet wordt toegekend ter waarde van het volledige bedrag besteed aan de reservatie voor TW Classic 2020. Vanaf 15 september zal dit krediet beschikbaar zijn in ‘mijn account’ op ticketmaster.be. Het krediet kan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter in 2021 en 2022.

Heb je vragen in verband met de ticketregeling of je bestelling?

We verwijzen je graag door naar de uitgebreide Frequently Asked Questions pagina van onze ticketpartner Ticketmaster.

Waarom heeft de overheid de krediet-maatregel uitgewerkt?

Op saveyourticket.be kan je lezen waarom de krediet-maatregel zo belangrijk is voor de brede culturele sector. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst van unieke culturele ervaringen kunnen blijven genieten.

Ik heb Ticketmaster gecontacteerd i.v.m. mijn bestelling maar ik heb nog geen reactie ontvangen.

Het team van Ticketmaster heeft het dezer dagen bijzonder druk. Mogelijk duurt het even langer dan anders om naar je terug te koppelen. Dank voor je geduld.

Wanneer gaan de tickets voor TW Classic 2022 in verkoop?

De ticketverkoop voor TW Classic 2022 start later dit jaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Ik heb mijn TW Classic 2020 ticket niet via Ticketmaster aangekocht. Hoe regel ik mijn krediet?

Gelieve contact op te nemen met de ticketverkoper bij wie je het ticket hebt aangekocht voor verdere opvolging. Ticketmaster is de officiële ticketpartner van TW Classic.

We kunnen dit niet genoeg benadrukken: wees steeds voorzichtig en koop je concerttickets enkel via de officiële kanalen! Tickets via een andere verkoper aangekocht kunnen vervalst of ongeldig zijn en geven je mogelijk geen toegang tot het festival. Voor meer info over de aankoop en doorverkoop van tickets kan je terecht op ilovemyticket.be of bij de FOD Economie.