Zondag 14 juli 2019 // Festivalpark, Werchter

Heen en weer

Waar is Werchter?

Het festivalpark ligt langs de Haachtsesteenweg in het Vlaams-Brabantse Werchter (België). Werchter ligt op amper 30 km van Brussel en vlakbij Leuven (15 km). De beste manier om in Werchter te geraken is met de fiets of met het openbaar vervoer.

Omgevingsplan - Campings & Parkings

Met de fiets

Doe groen, doe gezond, kom met de fiets! De fiets kan vlakbij het Festivalpark veilig en gratis gestald worden in één van onze fietsenstallingen.

Park & bike

Wil je graag met de fiets naar Werchter komen, maar is de afstand net iets te groot? Kies dan voor park & bike. Neem je fiets mee in/op de wagen en parkeer op één van de gratis parkings op afstand, ga verder met de fiets en stal je fiets in één van de bewaakte stallingen aan het festivalterrein.

Meer info volgt.

Met het openbaar vervoer

Meer info volgt later op deze pagina.

Met de auto

Wie met de auto reist volgt een route afhankelijk van de herkomst. Op die manier wordt het verkeer meer gespreid en zullen er minder files zijn. Belangrijk: volg de bewegwijzering, vertrouw niet op je GPS. Vanaf de snelweg word je naar de dichtstbijzijnde beschikbare parking geleid.

Meer info volgt.


Motor-, scooter- en brommerparking

Je kan voor het parkeren van de moto, scooter of brommer terecht op parking The Hive (Noord) of B2. Parkeren kost 10 euro per moto/scooter/brommer. Het parkeergeld dient cash betaald te worden. Belangrijk: je krijgt een polsbandje als betalingsbewijs. Advies over de te volgen route vind je bij 'Met de auto'.

Met de touringcar

Leg je met vrienden een bus in naar Werchter? Meld je dan vooraf aan via werchter@sceltamobility.be. Zij bezorgen je een gedetailleerde wegbeschrijving en we reserveren een parkeerplaats voor de bus.

Met het vliegtuig

België is heel makkelijk bereikbaar met het vliegtuig. Vanuit Brussels Airport (BRU) rijden er rechtstreekse treinen naar Leuven. Ook vanuit Brussels South Charleroi Airport (CRL) is Leuven vlot bereikbaar met de trein. Een handige routeplanner voor het openbaar vervoer in België vind je hier.

Brussels Airport (Zaventem)

Voor meer informatie: www.brusselsairport.be. Het treinstation bevindt zich in de kelderverdieping van de luchthaven. Twee maal per uur is er een rechtstreekse treinverbinding met Leuven.

Brussels South Airport (Charleroi)

Voor meer informatie: www.charleroi-airport.com. Buslijn A zorgt voor een permanente verbinding tussen de luchthaven en het station van Charleroi-Sud. Er is geen rechtstreekse trein naar Leuven. Je kiest dus best een trein die stopt in het station Brussel-Noord. Daar stap je over op een trein naar Leuven.

Georganiseerde busreizen naar TW Classic

Reis heen en weer naar/van TW Classic 2019 vanuit Diepenbeek, België met de georganiseerde bustrip van De Zigeuner.

Meer praktische info