Festivalpark Werchter

Thank you for coming! We hope to see you again next year

OVER TW CLASSIC

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met één podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten met een straf palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden.

Veelgestelde vragen

Lost & Found

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk, maar kan gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden bij de infostand verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het binnen bij de infostand.

Onze dienst lost & found is tot donderdag 6 juli bereikbaar via lostandfound@rockwerchter.be

Op vrijdag 7 juli worden alle nog niet opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de gemeente Rotselaar, bereikbaar via verlorenvoorwerpen@rotselaar.be.

Kan ik na het festival mijn niet-uitgegeven Coins terugbetaald krijgen?

Ja, je kan een refund aanvragen vanaf donderdag 22 juni 2023 om 11u tot en met donderdag 6 juli 2023 om 23u59 via dit terugbetalingsformulier. Als deze periode is verstreken, worden er geen terugbetalingen meer verwerkt. De terugbetaling gebeurt uiterlijk een maand na de aanvraag.  Voor een terugbetaling wordt een administratieve kost van 1 Coin aangerekend. Om een terugbetaling aan te vragen dien je je te registeren.