Tickets uitverkocht // Wachtlijst
Festivalpark Werchter
  • Triggerfinger, Jack Johnson en Simply Red op TW Classic

    LEES MEER
  • Bruce Springsteen And The E Street Band Headlinen TW Classic 2023

    LEES MEER

OVER TW CLASSIC

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met één podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten met een straf palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden.

Veelgestelde vragen

Tickets zijn uitverkocht!

Tickets voor TW Classic 2023 met headliner Bruce Springsteen and The E Street Band op zondag 18 juni zijn UITVERKOCHT. Schrijf je in voor de wachtlijst via ticketmaster.be. Een ticket kost 114,5 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop.

Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Bruce Springsteen and The E Street Band, te koop aan 172,5 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Wat zijn Golden Circle-tickets?

Een Golden Circle ticket geeft gegarandeerd toegang tot het publieksvak net voor het podium tijdens het concert van Bruce Springsteen and The E Street Band. Tijdens de andere concerten hebben ook andere festivalgangers toegang tot dit vak tot de capaciteit bereikt is. Tijdens het concert van Bruce Springsteen and The E Street Band hebben uitsluitend festivalbezoekers met een bandje dat toegang verleent tot de Golden Circle toegang tot dit vak.

Eerste hulp bij ticketproblemen

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Veilig tickets kopen

Bestel je tickets via onze officiële ticketpartner ticketmaster.be. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoop platform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn vaak hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de structurele doorverkoop van tickets aan banden legt. Desondanks tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt gekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Lees meer hierover via FOD Economie.

Kan ik met het openbaar vervoer naar TW Classic?

Meer info over mobiliteit volgt later nog op deze website!

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Tickets worden pas in juni, in aanloop naar het festival bezorgd. We kiezen bewust voor deze uitgestelde verzending met als voornaamste doel de handel op de zwarte markt en ticketfraude tegen te gaan.